Maja skal ha lanseringsfest

Jeg har glemt å skrive om lanseringsfesten her. Jeg har postet om den på Instagram og på Facebook, men jeg vet jo godt at ikke alle har bukket under for Facebook sitt regime.

Mange vet forøvrig heller ikke at Facebook eier Instagram. 

Uansett – lanseringsfesten er nå snart!

Internasjonalen (Youngstorget 2), onsdag 16. oktober 2019 klokka 17.

Innholdet blir som følger:

  • Dørene åpner klokka 17.
  • Kort tid etterpå kommer det en* som skal introdusere meg.
  • Jeg prater i ca 20 minutter om at jeg har skrevet bok.
  • Jeg setter meg ned sammen med en* og selger bøker mens folk kan henge i baren, mingle, kjøpe bok osv.
  • Sånn etter omtrent klokka 20 er det egentlig slutt, og kvelden fortsetter som en ordinær kveld på byen: Noen går hjem, noen blir dritings og noen henger rundt til klokka 02 i det svake håp om å kanskje få med seg noen hjem.

* Jeg har satt stjerne på folk som skal hjelpe meg. Jeg har spurt, og fått bekreftet hjelp. Men det begynner å bli noen dager siden og jeg skal ikke shame noen dersom de har glemt at jeg har spurt. Ingen nevnt, ingen vet at noen har glemt – for å si det sånn.

Dette blir forøvrig første kvelden min ute av huset på… siden… jeg kan ikke engang huske. Som en ansvarlig voksen kommer jeg derfor til å fokusere på koffeinholdig drikkevarer, men Internasjonalen har alle rettigheter og selger alkohol. Det er strengt tatt 24-årsgrense på Internasjonalen. Er du yngre, altså mellom 20 og 24, så gjerne ta kontakt. Er du enda yngre kommer du ikke inn. Du kan ta kontakt med meg noen dager før dersom du har skikkelig maks lyst. Det er mulig å ordne en verge-ordning, men som tidligere ansatt i skjenkekontrollen vet jeg at det krever litt planlegging. Ikke dukk opp på dagen om du er yngre enn 20. Da kommer du ikke inn.

Det er bare snacks å få tak i på Internasjonalen, så sikkert lurt å spise litt middag først. Selv anbefaler jeg Burger King, men jeg innser at mine valg av restauranter har endret seg etter to barn. Jeg burde bli sponset av BK så mye som jeg spiser der. Men det blir jeg altså ikke, jeg er bare et fallent menneske som digger junk.

Boka kan kjøpes for 200 kroner enten cash eller med Vipps på lanseringsfesten. Jeg signerer og sånn.

Sees vi?

boklansering - stor jpg

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: