Maja fremmer trivia om Interett

Da jeg for en stund siden var med på dette markedsføringsprosjektet i regi av BoldBooks, ble det mange ideer og tanker om hvordan jeg kunne markedsføre meg selv. Det med markedsføring er sykt kleint, jeg er ikke noen naturlig selger. Jeg er mer en “legger puta foran trynet når noen prøver å selge meg noe”-type. Jeg synes det er kleint når andre skal selge meg ting. Jeg sier alltid nei til hjelp i butikker (noe som har resultert i at jeg aldri har eid en bukse som passer) og jeg går lange omveier for å unngå å treffe på pågående gateselgere.

Samtidig er jeg ganske interessert i reklame og markedsføring. Jeg innser det er en smule motsigende, men jeg antar det handler om at salg og markedsføring er to forskjellige ting. Dessuten innser jeg at jeg må markedsføre meg selv heftig for å få noen til å kjøpe boka mi når den til slutt kommer (jeg har hatt ferie, men nå er jeg tilbake til språkvasken. Den kommer i høst, jeg lover).

Ett av tipsene jeg fikk av BoldBooks-gjengen var å legge ut masse trivia om Internett på sosiale medier. Og det er en markedsføringside jeg liker. Det sprer kunnskap, og kanskje til og med litt interesse, og i latskapens navn kan man bare kjøpe boka mi for å lære mer istedenfor å finne ut av tingene selv.

Disse seminarene var for flere måneder siden, og jeg har ikke postet en eneste trivia. Det viste seg nemlig at det var bittelitt vanskelig å komprimere fakta til en kort setning som gjør seg på bildedelingsplattformer. Men nå har jeg endelig laga fire stykker (og ikke minst bestemt meg for formatet jeg skal poste de i), og jeg tenker jeg bare setter i gang og poster med jevne eller ujevne mellomrom. Jeg tar gjerne imot flere triviaer om dere har noen, den ene triviaen (som omhandler nettstedet Et domenenavn kan maksimalt inneholde sekstitre bokstaver slik som dette) er et resultat av en “nå skal du høre noe gøy om Internett”-samtale. Så kom med dem om du har dem. Dere finner e-postadressen min på siden.

Dere som leser bloggen skal få en liten gavepakke, nemlig alle de fire triviapostene jeg har så langt, i en smekk. Her og nå. Rett og slett fordi jeg synes dere fortjener det. Dere kan også følge meg på Instagram. Der heter jeg frk_enes.

One response to “Maja fremmer trivia om Interett”

  1. […] man kan legge ut på Instagram før det blir maks kjedelig. Jeg hadde en periode jeg publiserte små trivia om Internett, og når jeg nå tenker på det så husker jeg ikke helt hvorfor jeg sluttet å poste disse. Det […]

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: