Maja får spam

Nå var det kanskje ikke en veldig spennende tittel på dette innlegget, hvem får ikke spam? Men det jeg skal frem til er kontaktskjema på forsiden av nettsiden min.

Jeg har nå hele to kontaktskjema på siden. Den ene ligger under “Kontakt” og har strengt tatt aldri blitt brukt (hint hint) (neida) (joda). Den på forsiden laga jeg for at folk skal kunne skrive seg på interesse-liste for boka når den skal bli utgitt*.

Og det har jeg altså gjort på forsiden av nettsiden, noe som igjen har resultert i spam-boter har funnet frem til kontaktskjema, og sender meg meldinger. Her er et knippe:

spamForøvrig; Google translate forteller at “Encuentro que no sois derecho” betyr “I find that you are not right”. Så der fikk jeg den!

Jeg har gjort et middelmådig forsøk på å gjøre adressene ubrukelige, men hvis du virkelig vil finne frem til rett nettside, klarer du nok det. Jeg har gjort en innsats for å hindre at du tilfeldigvis havner på sidene.

I tillegg til disse har jeg fått noen mindre innholdsrike henvendelser, men jeg liker best når spammen inneholder litt godsaker.

Det var det hele jeg hadde å si – og jeg sier det bare fordi jeg egentlig skal jobbe med regnskap.

*Når skal boka utgis? Jeg håper den blir sendt til trykken før september, og at jeg kan sende den ut sporenstreks så snart trykkeriet har presset ferdig. Til nå har alle planer om tidsplaner blitt forsinket, men det er såpass nærme ferdigstillelse at jeg er optimistisk!

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: