Maja er å finne på Instagram

Jeg har lært at man må følge med i tiden for å være aktuell, og “følge med i tiden” betyr nå om dagen at det er på Instagram og Snapchat det skjer. Emneknagg SoMe, emneknagg UngOgHipp.

Jeg kommer sannsynligvis aldri til å tilby en Snapchat-kanal. Jeg bruker Snapchat privat og er fornøyd med det. Jeg jobber derimot aktivt med å komme meg ut av komfortsonen og endret innstillinger på Instagram slik at kontoen nå er knytta til FRK.ENES, ikke meg personlig.

I det store og hele var det et herk å bytte profileierskap på Instagram, for systemet ville veldig gjerne opprette en “ny” Frk.Enes-side på Facebook. Ingen problem, tenkte jeg, og bare slo sammen de to Frk.Enes-Facebook-sidene. Men da ble den nyeste, tomme Instagram-opprettede siden den gjeldende, og all info – utenom følgere – forsvant fra Facebook-siden. Det er forklaringen på at jeg “plutselig” har endret profilbilde (til det samme) og så videre. Historikken på siden er heller ikke så lang lengre. Men pytt! Jeg har jo som regel linket til bloggen, og her på bloggen er alt som det var. Så dette er info til advarsel: Dersom du har en side på Facebook du ivrig har oppdatert, ville jeg vært forsiktig med å slå sammen med en annen side. Å lese instruksene bedre enn meg er nok en god ide.

Instagram blir jo alltids litt personlig, så jeg skal prøve å ikke kjenne for mye på eksponeringsangsten og poste daglig. Så langt har det blitt noen kattebilder. Er du hypp på sporadiske visuelle oppdateringer, så følg meg på Instagram; frk_enes!

Jeg er på Twitter også, ass. Men jeg retweeter stort sett bare. Lite innholdsproduksjon der altså. Du finner meg hvis du søker.

btfhdr
Bildet tok jeg nå nettopp, redigerte, og la ut på Instagram.

 

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: