Maja er fotomodell

Etter jeg fikk barn for noen måneder siden, har det ikke akkurat vært fullt fokus på frilansarbeid, men litt smått etter hvert stabler jeg meg på beina og er ute på markedet for å selge tjenester igjen. Ettersom hovedbeskjeftigelsen fremdeles er barnepass (heia velferdsstaten Norge), blir det ikke mye tid på å selge meg inn til større prosjekter.

Så når det da dukker opp ting jeg kan bli med på, så blir jeg med på det (forøvrig en innstilling å leve etter). Nå i dag var jeg fotomodell. Det ble søkt etter utradisjonelle modeller med et blikk som stråler. Et slikt blikk har jeg!, tenkte jeg, så jeg snudde litt på spottene i taket og tok noen selfies med mobilkamera. Disse bildene sendte jeg sammen med en epost som mer eller mindre sa “hallois, jeg har et blikk som stråler”, og jommen var ikke fotografen enig. Slik ble jeg fotomodell (for en dag, hvertfall).

Så i dag har jeg flottet meg foran kamera, med en “dronningkappe”, i diverse regale positurer. Bildene er til fotobanken til Louise Restaurant og Bar på Aker Brygge. Som det også ofte er i statistoppdrag, ble det en del venting på dette oppdraget. Så da fikk jeg kikket en del på kunsten på veggene, og det var det ikke lite av. Så da var jo ventingen en lek, for jeg liker å titte på kunst og underfundige samleobjekter – eieren har samlet utrolig mye spennende siden han var 16 år, ble jeg informert om. Selve fotograferingen var overraskende enkel. Jeg pleier å synes det er kleint å bli tatt bilde av, så jeg fjoller meg alltid til på bilder. Det passet seg ikke i dag, men så lenge jeg fikk litt beskjed om hva jeg skulle gjøre, tror jeg det gikk bra. Hun fotografen virket i hvert fall fornøyd.

Så da har jeg det også på aktivitetslista mi; modell.

Jeg tipper man kanskje kan skimte meg på nettsidene til restauranten etter hvert.

2017-03-10 09.56.04

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: