Maja leverer omsetningsoppgave

Drømmen er jo å bare drive fant og fjaseri og være kreativ og arbeide som en helt. Men virkeligheten inntar meg et par ganger i året, da det er innleveringsfrister for ett eller anna i Altinn.

Siden jeg begynte å jobbe litt igjen etter foreldrepermisjon, har jeg stort sett jobbet med innlevering av omsetningsoppgave – sånn greier man må levere om man er MVA-pliktig.

Heldigvis er det ganske mye regnskapsprogrammet mitt hjelper til med (jeg bruker Fiken og er godt fornøyd med det). Men en ting det kun er meg som kan gjøre noe med, er bankavstemmingen.

Av en eller annen grunn virker det klin umulig å få registrert regnskap i Fiken og utskrift av bankkontoen til å gå i null. Så derfor sitter jeg nå, langt utti mars (hvertfall 3. mars), og det eneste jeg har gjort i år er å migrere nettsiden fra wix til WordPress, og holde på med denne bankavstemmingen.

Men i dag ble jeg ferdig. Regnskapet gikk i 0! Og det beste av alt – siden jeg har vært skikkelig ihugga og nøye nå, så vil leveringen av selvangivelsen gå som en drøm (bank i bordet).

Omsetningsoppgave altså. Frist 10. mars for de som leverer årlig (som meg). Og jeg har levert i dag, 03.03.17.

maja-leverer-omsetningsoppgave

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: