Maja på en mention på Twitter

På kvinnedagen gikk det en kampanje fra Internet Society med emneknagg #ShineTheLight på kvinner i teknologi. Og jommen er det ikke noen som har plukket opp meg.

Joyce Dogniez jobber for Internet Society som Director of Chapters, så hun er en slags kontaktperson vi som jobber lokalt i ISOC har litt kontakt med. Jeg har møtt henne et par ganger på konferanser og seminarer rundt om i Europa.

Jeg ble veldig glad og overrasket over mentionen. Og flere retweets også. Veldig gøy. Jeg glemmer innimellom at noen får med seg hva jeg gjør her jeg innbiller meg at jeg sitter stille i et hjørne og trykker på noen taster. 2016-03-09-maja-far-en-mention-pa-twitter

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: