Maja glemmer å oppdatere nettsiden

Det siste jeg skreiv om var loddeverksted. Men det er utrolig mye som har skjedd siden det også.
Jeg kan i farten nevne at jeg har blitt registrert i momsregisteret, og jeg har byttet regnskapsprogram og jeg har levert momsoppgave. Alle tre verdige blogginnlegg jeg burde ha skrevet.

Jeg har også vært på 32c3 (32nd Chaos Communication Congress i Hamburg), besøkt NorID i Trondheim og vært på skriveseminar med Norsk Faglitterær Forfatter – og Oversetterforening. Alt dette er også absolutt verdt å skrive om.

Og det er sikkert noe jeg har glemt som jeg har gjort, men som jeg ikke har nevnt. For eksempel at jeg, som ISOC-Maja, holdt et foredrag på NIX (Norwegian Internet Exchange)-møte, og at jeg har skaffet meg kontorplass i et supert miljø.

Det er gøy når det skjer så mye, men det er jo også litt av grunnen til at jeg ikke har fått skrevet nytt blogginnlegg. Jeg har tenkt til å prøve å få til å skrive om noen av disse tingene etter hvert.

Da jeg var litt yngre hadde jeg også en blogg hvor jeg diskuterte saker som var i mediebildet. Jeg analyserte og reiv fra hverandre, og brukte motstridende nyhetskilder og gikk ofte til hovedkilden (for eksempel en domsavsigelse) og jeg kjørte på. Det varte sånn ca 6 mnd, så synes jeg det ble en greie som tok for mye tid. Og jeg er jo ikke en rosablogger (selv om en kar tilsynelatende velmenende mente jeg kunne bli det for å tjene litt ekstra penger) så jeg har ikke blogg som hovedbeskjeftigelse.

Men, på tro og ære skal jeg en gang skrive noe interessant igjen, om ett av temaene som er nevnt over. Og kanskje jeg skal driste meg til en liten tegning også (for paint har heller ikke blitt brukt på denne perioden, det er en skam).

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: