Maja har loddeverksted

Tro det eller ei, Frk.Enes har hatt et loddeverksted. Vi loddet tryllestaver med LED-lys.

Jeg har loddet før. Tre ganger. To av dem var i forbindelse med tryllestaver. Men når jeg gjør noe og liker det, så liker jeg også å dele det.

2015-11-20-maja-har-hatt-loddeverksted
En knapp uke siden satt jeg der med min heksehatt av tovet ull (selvlagd, selvfølgelig) og ventet på deltakere jeg ikke ante hvem var, men som har meldt seg på via meetup. Jeg sa til alle som kom at gitt at de har med seg tryllestav, batteri og switch selv, så skal det ikke koste noe. Så litt etter litt dukket det opp folk. På det meste var vi rundt bordet 7 stykker.

Vi loddet altså sammen en krets med resistor, LED-lys og switch. Deretter laget vi tryllestav av kombinert materiale, men FIMO-leire var en ganske stor del for mange av oss. Noen brukte også litt pinner og kvast som jeg hadde med hjemmefra, og noen hadde egne trommestikker eller spisepinner hjemmefra.

Inn med det elektroniske mesterverkene, og deretter, når at var klart, satt vi inn batteriet. Og vips; lumos on/lumos off!

Gøy å gjøre noe helt annet. Jeg tror andre materialer (noen har brukt pappmasje og det ser stilig ut) enn FIMO vil fungere bedre som tryllestav, for FIMO blir litt tungt. Men det funger fint å brenne FIMO-leira med det elektriske inni, så idet store og det hele har det vært gøy.

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: