Maja har en vanskelig dag

Man har hørt om det, og det kommer ikke som noen overraskelse; noen dager er vanskelige. Man finner ikke frem til noe kreativitet, man er ikke inspirert, man har ikke ordene i sin makt.

Det som er flaks da, er at jeg er meg selv. Jeg liker ikke være ukonstruktiv. Når man ikke får til noe, så er det en ting jeg alltid får til: kose meg med MS Paint.

Nå har jeg lenge sittet og jobbet med tekst. Min… hva kalte jeg det.. jo: “paradigmeskiftende kunst i MS Paint” har blitt liggende. Men hva gjør jeg når jeg ikke får til å finne ordene? Jo, jeg tegner.

I det siste har jeg tegnet en del med tegnebrett og i Gimp, så det er ikke sånn at jeg ikke tegner. Men det er jo MS Paint som står mitt hjerte nærmest. Så denne tegningen er uten tegnebrett, kun med MS Paint og fingeren på musematta på laptopen.

Jeg presenterer tegningen jeg tegnet når jeg ikke følte jeg fikk til noen ting som helst:
“Some days be like this…”

2015-10-07-maja-har-en-vanskelig-dag

Heldigvis var dette i går, og jeg gidder ikke dvele ved sånne følelser. Nå er det en ny dag, en full kopp kaffe og mange spennende muligheter i ethvert nye krumspring verden finner på!

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: