Maja selger et bilde

Noen av dere har nok sett at jeg har flere Paint-tegninger på nettsiden min. Jeg har de der fordi jeg synes de er innmari flotte og stilige.

Og det synes noen andre også! Bestilling, og pling: Jeg har trykket ett av bildene i STORT format, signert og nummerert, og vips er dette bildet blitt solgt.

Hun som kjøpte det sier at hun blir så glad av det. Hun er veldig glad i sommer og å bade. Når sant skal sies så er det vel faktisk hun som kjøpte det som er inspirasjonen til tegningen også.

Her er bildet, ferdig trykket, men ikke nummerert eller signert. Jeg har lagt ved et par solbriller sånn at man skal se størrelsen.

2015-09-29-maja-selger-et-bilde

Så det er altså mulig; hvis du synes en av disse tegningene mine er stilige, så ta kontakt og det er mulig å kjøpe. Du vil få et nummerert, signert bilde. Skal du ha dette vil du få fingrene i nummer to, men skal du ha et annet så vil du få nummer én (enn så lenge)!

Du kommer garantert til å være den eneste i vennegjengen som har et slikt bilde.

(…og jeg som var kjempekritisk til å skrive “illustratør” på visittkortet mitt, men ga etter for press).

Jeg har vært litt distrahert fra tegningen min i det siste, men jeg lover at det kommer flere tegninger etter hvert! Tegning i MS Paint er noe jeg skal stå fast ved. Heia Paint.

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: