Maja lager visittkort

Tidligere har jeg skrevet om hvordan jeg ble tatt litt på senga da jeg skulle promotere meg selv. Jeg har gått i tenkeboksen, og har bestemt meg for å skaffe meg visittkort. Jeg googler litt, og finner selvfølgelig den bedriften som sikkert har betalt mest for reklame på google; nemlig Vistaprint.

Jeg brukte noen dager på å lage en tegning som jeg tenkte å bruke på visittkortet. Jeg skammer meg nesten for å si det, men jeg tenkte at jeg måtte være litt nøyere enn vanlig, og jeg brukte derfor ikke MS Paint. Jeg tegnet meg selv i Gimp. Det er forøvrig veldig gøy å tegne med layers, en funksjon Paint ikke tilbyr, men det er en helt annen bloggpost veldig mye senere.

I Vistaprint satt jeg med ned og designet et flott lite visittkort:

2015-08-10-maja-lager-visittkort_1
En ivrig leser har påpekt at her er e-postadressen “post@enes.no”, men det er en adresse som ikke virker. Riktig e-postadresse om du vil kontakte meg er hello@frkenes.no.

Forhåndsvisningen er slike som de lager på nettsiden. Ganske kjekt.

Billig var det tilsynelatende også! Bare 120 kroner for 100 stykker. Jeg var godt fornøyd.

Deretter skulle jeg til kassa, og det viser seg at siden jeg skulle ha noe på baksiden også, måtte jeg ut med 100 kroner til (måtte aktivt velge at jeg ikke skulle ha farger på baksiden forøvrig). Og så kom det masse tilbud. En hel haug av dem. Jeg klarte ikke å holde meg (og det til tross for at jeg klikket meg forbi en av sidene uten å egentlig se på den), jeg måtte lage en liten notatbok også:

2015-08-10-maja-lager-visittkort_2
Se så fin.

Siden den var så fin, så tok jeg to. Det ble 112 kroner til.

Og så lukket jeg øynene og gikk til utsjekk. Der kom det et transportgebyr på 90 kroner. I det jeg skal sjekke ut, får jeg beskjed om at dersom bestillingen min er over 350 kroner, kan det komme tollgebyr i tillegg, for Vistaprint er et nederlandsk selskap som sender derfra. En kjapp oversikt viser at jeg nå har kjøpt inn utstyr for (120 + 100 + 112 + 90) = 432. Oops.

Men jeg trengte ikke fortvile, fordi i eposten min ligger det en kampanjekode. Jeg får avslag! Jeg er nede på 284 kroner. Jeg sender inn bestilling.

…Og får da kjempetilbudet med en notatbok til for bare 36 kroner! Jeg kaster meg over det og bestiller en tredje notatbok.

Til slutt har jeg handlet varer for 320 kroner. Under tollgrensa, men jeg hadde jo egentlig bare tenkt å kjøpe noen visittkort til 120 kroner…

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: