Maja lager nettside

Som dere ser så er dette en nettside. Den har ikke kommet på nett av seg selv, den er blitt laget.

“Laget” er kanskje å ta litt hardt i, for det er altså en nettsidegenerator som har gjort dette. Jeg har bare plukket den templaten jeg synes var fin, og så fylt den inn med ting som ser ut som om de passer. Jeg har byttet noen av reklamebildene med mine sinnsyke paint-tegninger osv.

Nettsiden er jo ikke helt ferdig, så jeg tenkte å legge til et lite bilde av hvordan den ser ut foreløpig. Om tre år så kan vi alle sammen komme tilbake til denne bloggposten og peke og le og si “jøsses, for en n00b”. Men i mellomtiden så synes jeg nettsiden er et mesterverk in progress.

Her er noen bilder av hvordan den ser ut akkurat nå…

2015-04-23-maja-lager-nettside_1
2015-04-23-maja-lager-nettside_3
2015-04-23-maja-lager-nettside_2

Det jeg har lært av dette, er at jeg kanskje burde hatt en litt bedre ide om hva jeg skulle skrive om meg selv, og at jeg kanskje burde ha hatt noen faktiske bilder av meg selv også. Og så innser jeg at det ser ut til at jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av MS Paint. Det får så være. Det stemmer jo på en måte.

Jeg har strengt tatt en gang tidligere laget en slik blogg-nettside. Men den døde ut ikke lenge etterpå. Så det er ikke helt nytt. Sånn – jeg vil nødig bli tatt i å ha fortalt en løgn.

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: